Ruokailutilaukset viimeistään 7 vuorokautta ennen esityspäivää suoraan Göraniin
(info@goran.fi tai 0207 417 330).
Alkumaljasuosituksia
Vilarnau Reserva Cava Brut / Espanja 35€/plo
Zonin Prosecco Brut / Italia 35€/plo
Champagne De Castelnau Brut / Ranska 72€/plo
Alkoholiton Lehtikuohu 6,50€/12cl
Kolmen ruokalajin menu
Menu I 45 € / hlö (min. 10 hlöä)
Sokerisuolattua siikaa, pikkelöityjä kantarelleja ja sienikreemiä
Karamellisoitua häränrintaa, perunapyreetä ja omenakastiketta
Omenapiirakkaa ja vaniljaa
Menu II 42 €/ hlö (min. 10 hlöä)
Härkäcarpaccio, rucolaa, parmesaania ja kaprismajoneesia
Haudutettua lohta, tilliperunaa ja kuohuviinikastiketta
Paahdettua valkosuklaata, marjoja ja mantelileivosta
Valitsettehan yhden yhtenäisen menun koko ryhmällenne. Otamme etukäteen ilmoitetut ruoka-ainerajoitteet huomioon.
Suosittelemme mielellämme viinejä menulle. Talon viinit ovat alkaen 34 €/ plo.
Aterian lopuksi kahvi- tai teetarjoilu 2,50 €/hlö. Kahvin kanssa aveciksi suosittelemme Martell VSOP 9,50€/annos, Martell VS 8€/annos tai kermalikööri St. Bren-dan’s 6,50€/annos.
Paikallisesti suodatettua Thoreau-vettä tarjolla kuplilla ja ilman 1 €/ hlö tarjolla koko ruokailun ajan. Halutessanne kangaspöytäliinat ja servietit veloitamme 3€/hlö.
Juhlabuffet
Buffetmenu I 45 € / hlö (min. 20 henkeä)
Saaristolaispöydästä
Sillikaviaaria
Herukkasilliä
Sinappisilakkaa
Katajanmarjasilakkaa
Cheviceä vaaleasta kalasta
Jääkellarinlohta ja hovimestarinkastiketta
Kylmäsavulohiterriiniä
Katkarapusalaattia ja chilimajoneesia
Mätimoussea
Keitinperunoita
Salaattipöydästä
Paahdettua perunaa ja rapeaa parmankinkkua
Teryakipossua ja nuudelisalaattia
Caesarsaattia ja parmesanlastuja
Vihersalaattia
Pääruoaksi
17 tuntia kypsytettyä häränrintaa, paahdettuja juureksia ja rosmariinikastiketta
Jälkiruoaksi
Suklaakakkua, marjoja ja vaniljakermaa
Buffetmenu II 39 € / hlö (min. 20 henkeä)
Salaattipöydästä
Katkarapu-bulgursalaattia
Paahdettua perunaa ja rapeaa parmankinkkua
Parsakaali-seesamsalaattia ja paahdettuja pähkinöitä
Paahdettua kananpoikaa ja currymajoneesia
Tomaattisipulisalaattia
Vihersalaattia
Marinoituja kasviksia
Rosmariini foccaccialeipää
Pääruoaksi
Karitsanpaistia ja leipurinperunaa
Jälkiruoaksi
Paahdettua valkosuklaamoussea ja vadelmaa
Kahvi- ja teetarjoilu 2,50€/hlö
Thoreau-vesi 1€/hlö
Valkoiset pöytäliinat ja kangasservietit 3€/hlö.
Hinnat voimassa 31.12.2018 asti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lisätiedot ja varaukset:
Ravintola Göran
p. 0207 417 330
Göran - Restaurant Forum Marinum
Linnankatu 72
20100 TURKU